Levende dyr i nøglering

Ja ja… Du læste rigtigt – Levende dyr i en nøglering!! Det er åbenbart et kæmpe hit i Kina… eller, det var det i hvert fald i 2011.

Man køber det lille dyr, som enten er en skildpadde, fisk eller en salamander i en 7 cm plastikpose… Og nej, der er ikke mulighed for at fodre dyret… Men det farvede væske i posen, skal eftersigende indeholde næringsstoffer, som vil holde dyret i live i flere måneder.

Jeg forstår simpelthen ikke denne “trend”, hvordan kan man på nogen måde forsvare at producere sådan en ting? Eller, forsvare at købe nøgleringen? – det er mig en gåde! Er vores kultur og følelser for dyr virkelig så anderledes end i Kina? – Og hvorfor?

Et af problemerne med dette marked er, at mange køber disse nøgleringe for at slippe dyrene fri – hvilket jo er en helt fantastisk tanke… men ja.. så holdes markedet jo oppe, for producenten er ligeglad med, hvad der sker med dyret i nøgleringen, når blot han har fået sine penge.

Noglegange kan jeg simpelthen blive så foraget over mennesket, for hold da op, hvor kan vi være onde – og hvorfor? Jeg synes jo det er givet at behandle dyr ordenligt og med respekt for, at det er et levene væsen.

Og med denne manglende respekt for et levende væsen og åbenlyse mangel på moral, tænker jeg bare… hvad er det næste?? Menneskefostre i nøgleringe? – Nej tak!.. Men, hvor går grænsen?

One comment on “Levende dyr i nøglering

  1. Pingback: Torturer dyr for underholdning – i den vestlige verden! | Pernille Krogh

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s