Torturer dyr for underholdning – i den vestlige verden!

Efter indlægget i går om levende dyr i nøgleringe blev jeg en smule besat af at finde ud af, hvordan det er vi egentlig behandler dyr. Jeg er i den forbindelse faldet over noget, som kaldes Snapperfest. Snapperfest finder sted i Ohio County, Indiana, hvor man altså skulle tro de har et okay syn på dyr – det er USA for pokker… Men nej.. Åbenbart ikke… Tjek lige videoen herunder, som viser, hvad dette event går ud på:

Er du også fuldstændig i chok?? Og, hvad var det lige, som skete? Jo… Man løber hen og tager en skildpadde op af karet.. løber tilbage med den… i dette tilfælde holder han den i halen.. og ja, så handler det om at få trukket skildpaddens hoved så langt ud, at du kan have din hånd omkring dens hals… Meningen med dette?? Ja.. Det er ren underholdning..

Videoen herunder viser mere uddybende, hvad det egentlig er, der foregår. Der bliver nemlig leget meget mere med skildpadderne. Her ses nemlig en pige-konkurrence, hvor det vist bare handler om at løbe hurtigst med en skildpadde… Tjek det.. og se, hvor mange gange de taber skildpadden.. Eller ja.. direkte smider den!! (Hvis du blot vil se denne pige-konkurrence, så gå over til 02:30 ca.)

Jeg er så meget i chok! Kan simpelthen ikke sætte ord på, hvor foraget jeg er… Altså det er USA!! Havde egentlig forventet at de havde et andet forhold til dyr, end det disse videoer viser.

Det er så sørgeligt 😦

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s